E Notícies: Demòcrates demana prendre “el control del territori” si guanya el Sí

E Notícies

Demòcrates demana prendre “el control del territori” si guanya el Sí

Toni Castellà insta el Govern a fer-ho “a tots els nivells” l’endemà del referèndum

El diputat de Junts pel Sí i líder de Demòcrates, Toni Castellà, ha afirmat en un acte organitzat per Súmate al Pont de Vilomara que “si guanya el Sí l’endemà el Govern ha d’exercir el control del territori a tots els nivells”.

“L’obligació del Govern i del Parlament és fer el referèndum i la de la societat civil guanyar-lo. Cap excusa, cap por!”, ha exclamat. També ha assegurat que “l’Estat espanyol no pot fer res per aturar el referèndum”.

D’altra banda, ha elogiat l’entitat organitzadora de l’acte i ha destacat que “Súmate és una organització clau perquè guanyi el sí. Estic orgullós de ser-ne soci i formar-ne part”.

Per la seva banda, l’exdiputat de la CUP Antonio Baños ha afirmat que “això va de blanc o negre. O urnes o Guàrdia Givil”. “Ens juguem que siguem demòcrates o súbdits per sempre”, ha considerat.

“Ens rebel·lem contra Felip IV i contra Felip V. Si al següent també li dius Felip, fill, què vols?”, ha ironitzat. “El nostre problema és que s’omplin les urnes, que s’omplin de si i de no i, que s’expliquin els resultats”, ha sentenciat.

Compartir