Visitem al President Puigdemont a Brussel·les.

Aquest vespre, al parlament europeu una delegació de membres de la Junta directiva de Súmate encapçalada per Eduardo Reyes, president d’honor i fundador de l’entitat, han fet una visita al MH President Carles Puigdemont, on han comentat l’actualitat política i i s’ha informat al president de les accions actualment en marxa de la nostra entitat.

D’una banda la recollida de signatures en suport de l’autodeterminació i l’amnistia per a Catalunya ( https://www.autodeterminacioiamnistia.cat/ ) , de l’altra;  el proper llançament de la iniciativa republicanament.cat  ( https://www.republicanament.cat/ ) que vol ajudar a fer créixer el nombre de municipis amb governs republicans tant en el dia a dia com en el camí cap a l’assoliment ple de la República Catalana. “La República beneficia a tothom que viu i treballa a Catalunya independentment de la llengua que parli”

Súmate,que és l’entitat apartidista i sense ànim de lucre té per objectiu informar i promoure el vot independentista entre aquells catalans que tenen la llengua i la cultura espanyoles com a pròpies d’origen, Súmate ja havia visitat al President Puigdemont al febrer del 2018 i a l’abril del 2019, essent aquesta la primera visita post pandèmia per la COVID-19.

La visita al MHP Puigdemont és l’inici d’una sèrie de trobades a Europa on , a més de l’activitat ordinària de l’entitat, s’explicarà que Catalunya és una exemple de convivència pacífica en una societat diversa i plural on la llengua no és un problema.

Els membres de Súmate han agraït al president a l’exili la seva bona acollida en aquesta nova visita. “El President a l’exili i a totes les persones exiliades i represaliades ens han de tenir tots al seu costat sempre. “ han manifestat.

Compartir