MOLT HONORABLE PRESIDENT

Hi ha aquella màxima que diu: “Pienso, luego estorbo”, i actuar amb intel.ligència és l’equivalent a pensar i a destorbar.

El President Torra és una persona culta i intel.ligent, a anys llum de distància de determinats polítics que treballen pel partit, però ell no és un polític, motiu pel qual és molt d’admirar que sense tenir cap ambició política, aguanti tot el que està aguantant.

Sota el meu punt de vista el President Torra és, per sobre de tot, una bona persona, una persona respectuosa amb els drets humans, més preocupat per les persones que no pas per la poltrona. De fet, ell sempre ha dit que està ocupant el càrrec de President de manera circumstancial i per fer un servei al país, i que no es presentarà a unes noves eleccions.

No obstant això, és més que probable que per penjar una p*uta pancarta en defensa, precisament, dels drets humans de tothom (i no només dels polítics empresonats i exiliats), sigui inhabilitat. Per una pancarta!. El President Torra no ha prevaricat, ni ha robat, senzillament defensa la democràcia. I això li costarà la Presidència. Ja està sentenciat, no calia fer la mamarratxada de l’altre dia, al TSJ, en línia amb el judici fet als nostres polítics independentistes.

Uns roben, uns altres suïciden a qui fa nosa, altres fan judicis “desde la puerta de atrás”, altres “els ho afina la fiscalia”, i no els passa res. Es veu que això ni és greu ni perjudicial pel país. Ara bé, una pancarta demanant justícia, això sí que és digne d’un càstig sever!

D’altra banda no us penseu que aquests que estan demanant dia sí i dia també que el President convoqui eleccions volen fer res a favor dels ciutadans, no, no… si hi ha pandemia com si no n’hi ha, el que els treu la son és poder seguir remenant les cireres. Si en comptes de dedicar tots els esforços a superar aquesta crisi sanitària, els dediquem a una campanya electoral, tant se val.
L’important no són les persones, són les cadires d’alguns polítics ben calentes i ben pagades.

Són uns hipòcrites i uns malnascuts.

Catalina Valverde
19/9/2020

Compartir