NACIONALISMES I BANDERES

Hi ha una dita castellana que diu: “Ponte una buena capa, que todo lo tapa”, i la senyora Ayuso ho deu tenir ben entès, a raó de l’escenari que va muntar ahir.

La senyora Ayuso, tapa les seves misèries i la seva incompetència amb “la capa que todo lo tapa”, i com més capes, més tapat està tot, esclar, i encara sort que totes les banderes no eren com aquella que el senyor Aznar va fer instal.lar, de 249 m2, hissada en un pal de 50 m d’alçada, tot marcant paquet, paquet que paguem tots.

Si al President Torra, o a qualsevol president de Catalunya se li hagués ocorregut fer el mateix muntatge en un escenari durant unes declaracions, amb tot de senyeres i estelades, l’escàndol que haguéssin muntat els unionistes hagués estat de campionat, se li haguéssin tirat a la jugular sense compassió. El més suau que li haguéssin dit seria nazi-feixista-supremacista. Ara bé, ells poden seguir embolcallant-se amb la bandera pàtria per tapar la seva ineptitut i els seus robatoris, i de passada fer creure als infeliços que els voten a ulls clucs, que la unitat pàtria és el que cal sense que, pel seu compte, esbrinin que els estan enganyant.

Mentrestant, el President Torra aconsella no anar a Madrid si no és imprescindible. I a continuació, el Sr. Sergi Sol diu que no s’hi sent còmode amb aquestes declaracions.

Ja ho vaig dir l’altre dia: El President Torra està per les persones, no per la política ni per la cadira.

Catalina Valverde
22/9/2020

Compartir